Natalie Portman 2010-2011-ben, olyan tempóban szállítja a filmeket, hogy ezt kevesen tudják megközelíteni. Egy biztos valami miatt, nagyon fel lett kapva az egykori Mathilda, (Leon a profi) aki azóta volt már Padmé hercegnő a Star Wars-ban, balerina és átlagos kispolgár. Ennyi film után, ennyi szélsőséges szerep alakítása révén, a színésznői tehetsége aligha megkérdőjelezhető, mondhatni, hogy a pályája csúcsán van, bár azt is kijelenthetjük, hogy biztos nem a Star Wars egymondatos szerepeivel érte el.Véleményem szerint 2011 után nem is nagyon fogjuk látni, mert áldott állapotba került, új barátjától akivel a Black Swan forgatásán ismerkedett meg, a francia származású Benjamin Millepied-től. 

A filmet kicsit későn sikerült megnéznem, mert halogattam-tologattam, mert éreztem, hogy nem maradok le semmiről, ha húzom még. Ivan Reitman kb 2-3 évente rendez filmet, viszont annál többet ül a produceri székben. Nyilván ez jobban hozz a konyhára, plusz mellette azért terelgeti fia, Jason Reitman karrierjét is. Többször dolgoztak már együtt, legutóbb például az Up in the Air-nél,(Egek ura) amit Jason rendezett, apuka pedig a produceri posztról felügyelte a dolgokat, ami nem mellesleg meghétszerezte!! a film 25 millió dolláros összköltségvetést. Reitmannak köszönhetjük, többek között az Ikreket, Evolúciót, Juniort és a Szellemirtók 1.-2. rész is, aminek elvileg be van ígérve 2012-re a 3. része is.


 
De hogy a filmről is szó legyen, röviden annyi a történet, hogy Portman(Emma) és Kutcher(Adam), megbeszélik, hogy néha találkoznak, biológiai szükségletüket kielégíteni, ahogy azt a film címe is mondja, '’Csak a sexre kellesz". Az ahogy sejthető és kiszámítható, a rendszeres találkozásnak is meglesz a gyümölcse, azaz lassan kezdenek rájönni, hogy valami más is kezd kialakulni kettőjük között. A filmben Adam apját és a legviccesebb jeleneket, Kevin Kline hozza, amolyan válás utáni örök ifjat alakít, aki a fiával füvezik és apa komplexusos lányokra hajt. Szóval nagy kópé, az öreg és nagyon jó karakter, aki a filmben valamikor média jelenség volt, és egy régi szlogenjéből él a mai napig és amit mindenki ismer, ezért többször is elhangzik a filmben,“A nagy Scott” (ez csak a filmben vicces).
 
Tehát a storyban ott tartottunk, hogy kezd kialakulni valami, holott korábban megbeszélték, hogy kizárólag érzelmek nélkül találkozgatnak..
Nyilván mindenkinek leeshet már a film elején, hogy ez lesz a film motorja és persze, hogy nem tudják betartani ígéretüket. Hamar kiderül, hogy a film a megszokott klisé alapján készült, láttunk már pár ilyet, csak minimális változtatások vannak rajta.

Nem is ragozom tovább, mert nincs is mit. Középszerű romantikus vígjáték, ami nélkül nyugodtan lehet élni, ha valakinek kimarad.
 
 
Értékelés: 6/10
imdb: 6,3/10
Budget: 25,000,000 usd
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmtroll.blog.hu/api/trackback/id/tr802887283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2011.07.05. 09:25:13

De különösen rossz sem volt, sőt, inkább tetszett, mint sem. Mondjuk Natalie biztos sokat nyomott a latban. Bár én bírom Ashtont is.
Meg a mensi CD nagyon aranyos ötlet volt, főleg a Keep Bleeding-gel... :)
süti beállítások módosítása