Családosok előnyben. Ugyanis 100%-ig gyerekeknek szánt filmet készített Jim Carrey.
Tipikusan az a film, amit rövid időn belül viszont fogunk látni valamelyik kertévében.
Bőven ráérünk, ha majd akkor szánunk rá időt, mert vannak mostanában ennél érdekesebb filmek is.



Mr. gumiarc pár éve még menetrendszerűen szállította a vígjátékokat, ma már ezt nem mondható el róla. Nem tudom hogy az öregedés, vagy valami más oka lehet, de tény, hogy mostanában nagyon ritkán készít filmet. A 2011-es évre ez az egy családi matiné jutott.
Mr. Propper (Jim Carrey) sikeres ingatlanügynök, aki nem mellesleg elvált és két gyereke van, akik anyuknál laknak. Egy napon arról értesül, hogy felfedező édesapja elhunyt, aki viszont örökségnek egy pingvint hagyott rá. A frakkos kisállat teljesen felfordítja Popper életét, amit az csak tetőz, hogy később az állatok gyarapodnak. A kisállatok számára a legfőbb gond az, hogy ideiglenes apjuk nem a pingvineknek megszokott környezetben él, hanem egy elegáns New York-i lakosztályban, ami szép lassan sokkal inkább hasonlít majd az északi sarkra, mint egy lakásra. A gyerekek persze örülnek a kis jövevényeknek, ami viszont Poppernek egy jó lehetőség lehet családjuk újraegyesítésére. A hívatlan lakók 100%-os odafigyelést igényelnek, ami miatt Popper állása is veszélybe kerül.



Semmi komolyra nem szabad számítani, zéró agykapacitás szükséges a filmhez, így bármikor neki lehet vágni. Gyerekek bizonyára imádni fogják, felnőtt nézőknek viszont nem ajánlott, csak elvetemült Jim Carrey fanoknak. Egy-két olyan jelenet miatt 3-as, mert néha sikerült kacagnom, de egy jó vígjátéktól nagyon messze van.

Értékelés: 3/10
imdb: 5,7/10
Budget: 55,000,000 usd

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmtroll.blog.hu/api/trackback/id/tr653047625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása